ORDU / ÜNYE - Tekkiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Aile Okulu Eğitimi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlandı.

Kas

Öğretmenler Günü Programı

Kas

10 Kasım 2022 bugün Atatürk'ü Anma Töreni yapıldı. Tören 09.05 'de siren ,İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Atatürkü anlatan şiirler okundu ve ardından Okul Koromozun seslendirdiği Atatürkün sevdiği şarkılar dinlendi.Hayatından kesitler sunuldu. Atamızı rahmet ve minnetle yad ettik.

Tekkiraz ÇPAL 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları.

Okul Aile Birliği Toplantısı

Nis

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fikret BEKAR önderliğinde "Sınıflar arası Futbol Turnuvası yapıldı. Turnuva 16 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında Tekkiraz Kapalı Halı Sahasında gerçekleştirildi.Takımlar arasında oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda turnuvayı kazanan takımın sporcularına madalyaları Okul Müdürü Numan DİNDAR, Müdür Yardımcısı Kadir AKÇAY ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret BEKAR tarafından takdim edildi. Turnuvayı organize eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fikret BEKAR' a ve turnuvaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Mesleki Tatbikat Kulubü tarafından Kulüp Öğretmeni Mustafa ESEN önderliğinde hazırlanan "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı" yapıldı.