ORDU / ÜNYE - Tekkiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Müzik Öğretmenimiz Yasemen KOYUN rehberliğinde okululumuz öğrencileri tarafından kadına şiddete hayır etkinliği düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler hazırladıkları döviz ve pankartlarla biraraya geldi. Daha sonra kadınlar gününe ithafen şiirler okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve drama gösterisi sunuldu. Özellikle sunulan drama gösterisi çok beğenildi. Okulda düzenlenen programın ardından öğrenciler döviz ve pankartlarl eşliğinde halı sahaya geçti. Halı sahada okulumuz kız futsal takımı 'Kadına Şiddete Hayır ' temasıyla Beden Eğitimi öğretmenimiz Fikret BEKAR rehberliğinde dostluk maçı sergiledi. Programı hazırlayan Müzik öğretmenimiz Yasemen KOYUN' a ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Fikret BEKAR 'a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kadına şiddetin son bulması dileğiyle...

Mrt